IMG_1417b

PPH Kupa 3/6 – Eredmények

A Pingpongház verseny kerületi versenyszáma nagyszerű küzdelmeket hozott. A legjobb 4 közé az esélyesek kerültek. Kisebb meglepetés volt Berger Árpi győzelme Homonyik Attila ellen, Árpi végül 3. lett. A győzelmet a rangidős Takács Lajos szerezte meg, aki a döntőben Cseresznyés Józsi ellen nyert. A másik 3. helyezett a legutóbbi Samsy Kupa győztese, dr. Várady Zsolt.

A vigaszágon két hölgy játszotta a döntőt, végül Priol Ági győzedelmeskedett Alberti Andrea felett. A két 3. Bors Bence és Makai Ákos lett.

A párosok színvonalas mérkőzéseket játszottak, kijátszották a helyosztókat is. Itt már nem történt meglepetés, a Cseresznyés – Szabó páros nyert. A 2. helyezett Thész Dorottya és Szétag Attila jó párosokat utasítottak maguk mögé. A két 3. a Berger – Drenyovszky és a Fekete – Verbőczy páros lett.

A Budapesti kategóriában a csoportmérkőzések során Priol Ági nagy meglepetésre megverte a későbbi győztest, Cseresznyés Józsit. A főtáblán Szétag Attila legyőzte az esélyesebb Császár Richárdot.
Nagyon színvonalas meccset játszott Cseresznyés Józsi és Nozicska Józsi, végül az előbbi nyert és jutott a döntőbe. Ott Szétag Attilával került szembe. Végig fej-fej mellett haladva Cseresznyés Józsi győzött 3:2-re.

A vigaszág döntőben Verbőczi Zoli diadalmaskodott Priol Ági ellen. A két bronzérmes Alberti Andi és Drenyovszky Dániel lett.

Eredmények:

Kerület kategória:
1. TAKÁCS LAJOS
2. Cseresznyés József
3. Berger Árpád
3. Dr. Várady Zsolt

5-8. helyezettek
Benke Mária
Homonyik Attila
Lakos Gábor
Szabó László

Vigaszág:
1. Priol Ágnes
2. Alberti Andrea
3. Bors Bence
3. Makai Ákos

Budapest kategória:
1. CSERESZNYÉS JÓZSEF
2. Szétag Attila
3. Császár Richárd
3. Nozicska József

5-8. helyezettek
Berki Balázs
Péceli Zsolt
Szabó László
Dr. Székely András

Vigaszág:
1. Verbőczi Zoltán
2. Priol Ágnes
3. Alberti Andrea
3. Drenyovszky Dániel

Nyílt páros:
1. CSERESZNYÉS JÓZSEF – SZABÓ LÁSZLÓ
2. Thész Dorottya – Szétag Attila
3. Berger Árpád – Drenyovszky Dániel
3. Fekete László – Verbőczi Zoltán

5-8. helyezettek
Alberti Andrea – Nozicska József
Priol Ágnes – Dr. Székely András
Bata Károly – Balogh Gyula
Lugossy Zénó – Lugossy Zoltán

Gratulálunk a győzteseknek és helyezetteknek! Szeretettel várunk Benneteket szeptember 3-án szombaton 10 órakor a MAK DC-n!